Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rolada z pieczarkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab bez kości 1 kg
pieczarki 30 dag
cebula
masło 2 łyżki
Bułka tarta klasyczna Prymat 2 łyżki
sól
pieprz
czosnek 2 ząbki
ser gouda 10 (tarty)

Przepis i sposób przygotowania na: Rolada z pieczarkami

Schab natrzeć solą, pieprzem i przeciśniętym przez praskę czosnkiem. Odstawić na godzinę do lodówki. Pieczarki obrać, drobno pokroić, przesmażyć na maśle z pokrojoną drobno cebulą. Wystudzić, dodać bułkę tartą i starty żółty ser, doprawić solą i pieprzem. farsz ułożyć ma mięsie, zawinąć roladę. Piec w 180 stopniach przez godzinę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak