Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica z kiełbasą chorizzo i camembertem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kiełbasa chorizzo 1 sztuka
ser camembert 1 sztuka
jaja 6 sztuk
przyprawa do jajek do smaKU

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica z kiełbasą chorizzo i camembertem

Kiełbasę chorizzo kroimy w plasterki po czym każdy plasterek na pół i wkładamy na rozgrzana patelnię. Nie dodajemy tłuszczu gdyż kiełbasa wytopi go podczas smażenia. Camembert kroimy w kostkę i dodajemy do jaj, po czym wlewamy na patelnię i smażymy. Do smaku posypujemy przyprawą do jajek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorian 20.08.2012 09:17
pycha
Dorota37 01.08.2012 13:39
fajna
kupiska 28.07.2012 13:03
smaczna tez na śniadanko
EWI 01.07.2012 17:34
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak