Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

PASTA Z PSTRĄGA WĘDZONEGO

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

masło 30 gram
śmietana 3 łyżki
sok z cytryny 2 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku
pstrąg wędzony filet 200 gram

Przepis i sposób przygotowania na: PASTA Z PSTRĄGA WĘDZONEGO

Filety rozdrobnić, zmiksować, a następnie utrzeć z masłem. Dodać sok z cytryny, śmietanę - wymieszać. Na koniec pastę doprawić do smaku solą i pieprzem. Odstawić do lodówki na 1 godzinę. SMACZNEGO!!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ONY_za_kare 13.02.2013 09:14
musi być pyszna!
Krystyna32 28.12.2012 07:43
extra
olkaaa 19.10.2012 10:29
bardzo fajna
bgs1984 13.07.2012 21:53
mniam
marzenciak1985 13.07.2012 20:38
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak