Składniki:
sandacz | 1 szt |
masło | 2 łyżki |
cytryna | 1 szt |
wywar rybny | 100 ml |
śmietana | 150 ml |
ziemniaki | 5 dużych szt |
koperek | 1 pęczek |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
fenkuł | 2 bulwy |
wino białe wytrawne | 1 szkl |
papryka czerwona | 1 szt |
sandacz | 1 szt |
masło | 2 łyżki |
cytryna | 1 szt |
wywar rybny | 100 ml |
śmietana | 150 ml |
ziemniaki | 5 dużych szt |
koperek | 1 pęczek |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
fenkuł | 2 bulwy |
wino białe wytrawne | 1 szkl |
papryka czerwona | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: