Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ryba w chrupiącej panierce

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mąka 0,5 szklanka
ryba
Kucharek przyprawa do potraw 3 łyżka
Bułka tarta klasyczna Prymat 0,5 szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: ryba w chrupiącej panierce

Kroki postępowania

1
Mąkę dodać do bułki tartej. Wsypać kucharek i wymieszać dokładnie.
Krok 1 - ryba w chrupiącej panierce foto
2
Czystą rybę obtaczać w panierce (bardzo dokładnie).
Krok 2 - ryba w chrupiącej panierce foto
3
Rybę wykładać na rozgrzany tłuszcz i smażyć przez 8-12 minut. Smacznego;)
Krok 3 - ryba w chrupiącej panierce foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grazyna0211 21.06.2017 09:18
smaczna rybka
Ela15 06.03.2016 10:04
pyszna rybka
sunnymood 01.02.2013 14:51
super
caralajna 14.08.2012 08:29
smaczna
jozefinach 03.08.2012 10:46
Uwielbiam ryby.
Ada-Gaba 28.07.2012 09:16
pyszna
ankaryba 27.07.2012 07:43
musi być pyszna :-)
Angelika10 25.07.2012 00:36
pycha
kamyk 24.07.2012 22:49
smaczna
anemon 22.07.2012 16:54
Bardzo apetycznie usmażona ryba, taka jak lubię.
Anna152 19.07.2012 08:21
pychota
Aleksandraa 17.07.2012 19:23
najlepsza !!! :)
RenataZ-et 02.07.2012 22:01
to coś dla mnie :)
suzana 01.07.2012 13:06
pychota
teresa18 01.07.2012 12:33
mniam świetna
ziutula
ziutula 01.07.2012 10:57
takie rybki zawsze zjem i na ciepło i zimno...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak