Składniki:
kapusta kiszona | 1 kg |
kapusta biała | 1 szt |
kiełbasa | 2 laski |
łopatka wieprzowa | 80 dag |
koncentrat pomidorowy | 1 słoiczek |
sól, pieprz | do smaku |
wino czerwone wytrawne | 100 ml |
boczek wędzony | 50 dag |
woda | 4 l |
grzyby | 8 dag |
kapusta kiszona | 1 kg |
kapusta biała | 1 szt |
kiełbasa | 2 laski |
łopatka wieprzowa | 80 dag |
koncentrat pomidorowy | 1 słoiczek |
sól, pieprz | do smaku |
wino czerwone wytrawne | 100 ml |
boczek wędzony | 50 dag |
woda | 4 l |
grzyby | 8 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: