Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tatar z papryką

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone wołowe 1/2 kg
sól
pieprz
koper
jajko 1 szt.
żółtko jajek 3 szt.
olej 1 łyż.
cebula 2 szt.
papryka marynowana 1/2 słoika

Przepis i sposób przygotowania na: Tatar z papryką

Mięso dobrze zmielić, osolić i popieprzyć. Dodać drobno posiekany koper, jedno całe jajko, żółtka, bazylię, olej, drobno posiekaną cebulę i drobno pokrojoną paprykę. Wszystko dokładnie przemieszać i ewentualnie doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

noculos 14.01.2011 12:06
lubie
gusia1000 01.01.2011 23:56
Już spróbowałam i dobry.
Henryka2 01.12.2010 12:31
Gusiu, zawsze jest ten pierwszy raz! Spróbuj, a zobaczysz,że warto, szczególnie tego!
pacpaw 28.09.2010 17:38
zupełnie inne spojrzenie na tatara. Polecam
gusia1000 05.08.2010 09:02
Świetny tatar, szkoda tylko, że ja tego nie jem.
pawel007 21.07.2010 06:24
uwielbiam tatara.
agata1722
agata1722 20.07.2010 12:51
nadszedł czas wypróbować
rosik93 11.07.2010 18:28
Uwielbiam tatara
Katarzyna/kate1980 10.07.2010 12:33
a pyszności

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak