Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Brzoskwiniowa masa

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

brzoskwiń 1 puszka
Żelatyna wieprzowa Prymat 3 łyżki
wrzątku 5 łyżek
cukru waniliowego 1 opakowanie

Przepis i sposób przygotowania na: Brzoskwiniowa masa

Brzoskwinie wyjąć z puszki i odlać sok.Brzoskwinie pokroić na mniejsze kawałki i wrzucić do miseczki.Wszystko zmiksować blenderem dodając opakowanie cukru waniliowego.Wodę zagotować i odlać 5 łyżeczek wody do szklanki, wymieszać żelatynę i odczekać aż ostygnie.Przelać do masy brzoskwiniowej i wymieszać.Schłodzić w lodówce.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

paula99926 07.08.2012 11:22
mnim, mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak