Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka w objęciach boczku

3.0
(13)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasolka szparagowa gotowana 12 szt
olej do smażenia
boczek wędzony 3 plaster

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka w objęciach boczku

Kroki postępowania

1
Na patelni grillowej rozgrzać odrobinę oleju.
Fasolki rozdzielić na trzy porcje.
Krok 1 - Fasolka w objęciach boczku foto
2
Plastry boczku rozłożyć na desce.
Na koniec każdego plastra ułożyć fasolkę i zwinąć przez środek w rulonik.
Krok 2 - Fasolka w objęciach boczku foto
3
Ułożyć boczek z fasolką na patelni i podsmażyć na rumiano.
Podawać od razu po przygotowaniu.
Krok 3 - Fasolka w objęciach boczku foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justyna Jussstiii 13.02.2017 19:09
super wygląda !
kucharz11 21.11.2016 20:12
bardzo smakowite
Beata73 24.09.2015 08:41
szybka i prosta przystawka
Klausia 08.11.2014 20:28
Bardzo ciekawe danie/przekąska.
Jagódka77 13.10.2014 14:33
ale pyszne te objęcia, całość zresztą ciekawa
aginaa 22.08.2014 08:42
musi byc pyszna
Beata73 03.04.2014 08:26
aż ślinka mi cieknie
aredzimska 19.03.2013 10:43
oo ciekawy przepis, trzeba wypróbować :D
Anna133 15.03.2013 16:10
jaka ciekawa przystawka ;)
pacpaw 10.01.2013 21:46
kto by pomyślał, że nie tylko szparagi można zawijać :o)
Rogalik 09.08.2012 14:32
super
Rogalik 09.08.2012 14:32
super
bietka 31.07.2012 22:04
fajny przepis
Kate131 29.07.2012 08:22
świetny pomysł
ZEWA 10.07.2012 08:53
proszę bardzo :)
czekoladka_m 10.07.2012 08:26
wpraszam się na obiad;)
cukiereczek 05.07.2012 08:01
smaczny i szybki dodatek do potraw
irenka 30.06.2012 20:58
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak