Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zasmażany farsz

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cebula 1 sztuka
pieczarek 10 dag
sól 1 szczypta
pieprz 1 szczypta
natka pietruszki natka
szczypior
Bułka tarta klasyczna Prymat 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Zasmażany farsz

Obraną i umytą cebulę drobno posiekać,przesmażyć na rozgrzanej na patelni oliwie z oliwek.Pieczarki obrać i umyć pokroić w drobniutką kosteczkę.Dodać drobno posiekane pieczarki.Przyprawić solą,pieprzem,dodać drobno posiekaną natkę i szczypior.Wszystko wymieszać,podsmażyć. Na koniec posypać bułką tartą.Ponownie wszystko wymieszać i wykorzystać jako farsz np do pierożków.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak