Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szynka w miodowej glazurze

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

szynka wieprzowa 1 kg
miód 1 łyżka
olej 3 łyżki
kminek Prymat
Kucharek przyprawa uniwersalna
cebula 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Szynka w miodowej glazurze

Szynkę oczyszczamy, osuszamy. Nacinamy. Miód mieszamy z olejem. Mięso przekłądamy do natłuszczonego naczynia do zapiekania,nacieramy sosem miodowym, oprószamy przyprawami. Mięso zapiekamy okoł 1 1/2 godziny w 180 stopniach.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ALAGOR 08.11.2012 11:09
ciekawe połączenie ;)
anja3107 30.06.2012 11:58
ale smacznie wygląda
mufinka79 30.06.2012 11:52
pyszna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak