Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łosoś po włosku

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

łosoś wędzony plastry 30 dag
majonez 3 łyżki
cytryna 1 szt
koperek do dekoracji
pomidorki koktajlowe do dekoracji
pieczarki 20 dag
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Łosoś po włosku

Plastry łososia pokroić na mniejsze kawałki. Majonez doprawić sokiem z połowy cytryny, posolić. Pieczarki obrać i podobnie jak drugą połowę cytryny pokroić w plastry. Na talerzu ułożyć kawałki łososia. Przybrać majonezem, koperkiem, pomidorkami, plasterkami grzybów i cytryny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak