Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z kalarepą i rzodkiewką

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kalarepa 2 sztuki
sałata 1 sztuka
rzodkiewka 1 pęczek
śmietana 3 łyżki
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z kalarepą i rzodkiewką

Sałątę oczyszczamy, rwiemy na niewielkie kawałki. Rzodkiewki kroimy w ćwiartki, kalarepę w słupiki. Łączymy ze sobą wszystkie skłądniki, doprawiamy do smaku i dokłądnie mieszamy. Zamiast śmietany można dodać jogurt naturalny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak