Składniki:
pierś z gęsi | 60 dag |
cebula | 1 sztuka |
ząbek czosnku | 6 sztuk |
sól | do smaku |
brukselka | 40 dag |
natka pietruszki | do smaku |
imbir świeży | 8 dag |
boczek | 5 plastry |
smalec | (do smażenia) |
pierś z gęsi | 60 dag |
cebula | 1 sztuka |
ząbek czosnku | 6 sztuk |
sól | do smaku |
brukselka | 40 dag |
natka pietruszki | do smaku |
imbir świeży | 8 dag |
boczek | 5 plastry |
smalec | (do smażenia) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: