Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa pieczarkowa z makaronem ryżowym

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makaron ryżowy 1/2 opakowania
pieczarki 20 dag
marchewka 2 szt
cebula dymka ze szczypiorkiem
kostka rosołowa
por 1/2 szt
masło 1 łyzeczka
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa pieczarkowa z makaronem ryżowym

Por myjemy i kroimy w plasterki podsmażamy go lekko na masełku . Podlewamy 1 litrem bulionu . Dodajemy pokrojoną w słupiki marchewkę . Gotujemy ok 10 min . Dodajemy pokrojone w plasterki pieczarki . Na koniec dodajemy makaron ryżowy i posiekana dymkę . Doprawiamy pieprzem do smaku .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cukiereczek 12.02.2013 09:18
pyszne
Megi 21.10.2012 17:19
pysznie
Malinka 06.09.2012 09:35
Wygląda bardzo apetycznie, mniam.
Piotr-21 21.08.2012 17:33
fajna
kasiaw 13.08.2012 07:34
taka jak moja
Katarzyna/kate1980 29.06.2012 22:57
bardzo ciekawy przepis
aginaa 29.06.2012 21:56
fajne
Aleksandraa 29.06.2012 11:11
bardzo kolorowa jak n a zupe pieczarkową :)
Cukiereczek13 29.06.2012 09:43
fajnie wyglada
iwa643 29.06.2012 07:45
polecam na obiad

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak