Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kompot z czereśni

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

czereśnie
cukier na słoik 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Kompot z czereśni

Czereśnie dokładnie płuczemy, pozbywamy "ogonków" i nakładamy do słoików litrowych. Zasypujemy cukrem,po trzy łyżki na słoik i zalewamy wrzątkiem. Pasteryzujemy ok pół godziny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adelajda 28.10.2013 21:12
lubię taki kompocik :)
AURELKA 07.10.2012 22:21
pyszny i najlepszy
Betka 31.08.2012 20:21
pycha;)
KasiaK90 29.06.2012 08:58
uwielbiam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak