Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Golonka gotowana

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

golonka 3 sztuki
włoszczyzna 1 sztuka
sól
pieprz
Liść laurowy suszony Prymat 3 sztuki
ziele angielskie 5 sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: Golonka gotowana

Golonkę umyć, warzywa oczyścić, pokroić, zalać razem z golonką wodą. Gotować razem z liśćmi laurowymi, zielem angielskim, pieprze oraz solą, do momentu aż golonka będzie miękka. Podawać z warzywami. SMACZNEGO !!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

maciek7 27.08.2012 18:03
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak