Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 5 szt
cebula biała 1/2 szt
ogórki konserwowe 4 szt
majonez 2 łyżki
Pieprz biały mielony Prymat
sól
pieczarki marynowane 6 szt
papryka marynowana 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane

Jajka ugotować na twardo i obrać ze skorupek. Przeciąć na połówki i wyjąć żółtka. Ogórki konserwowe, pieczarki marynowane i paprykę konserwową pokroić w drobną kostkę. Żółtka rozetrzeć z majonezem i wymieszać z pokrojonymi warzywami. Tak przygotowanym farszem napełniać białka jaj i doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gacopierz23 02.02.2013 23:53
dobre
Motorek 06.11.2012 15:27
pycha
caralajna 02.11.2012 07:24
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak