Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

schabowe kieszonki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szpinak świeży 25dag
czosnek 1 zabek
ser mozzarella 4 plastry
masło 1 łyżka
kotlety schabowe 1 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: schabowe kieszonki

Każdy kotlet natnij głęboko z jednej strony, tak by powstała kieszonka. Delikatnie rozbij, odetnij, oprósz solą i pieprzem, odstaw w chłodne miejsce. Szpinak opłucz, odetnij ogonki. Obgotuj w osolonym wrzątku, osącz. Przesmaż na maśle. Dodaj posiekany czosnek, przypraw. Do każdej kieszonki włóż plaser sera i 1-2 łyżki szpinaku. Kieszonki zepnij, obsmaż, podduś.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Karmel 01.07.2012 13:50
lubimy
joanna77 01.07.2012 13:41
lubimy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak