Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z papryki czerwonej i kalafiora

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kalafior 1/2 sztuki
papryka czerwona 3 sztuki
jabłko 1 sztuka
oliwa 2 łyżki
sok z cytryny do smaku
sól do smaku
cukier do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z papryki czerwonej i kalafiora

Paprykę oraz jabłka pozbawić nasion, pokroić w paski, wymieszać, skropić sokiem z cytryny. Kalafiora pokroić na drobne kawałki, dodać do jabłka i papryki. Surówkę skropić oliwą, doprawić solą i cukrem. SMACZNEGO !!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jodaj 15.10.2012 12:09
nie jadłam , ale nic straconego :) na pewno spróbuję :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak