Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

mintaj z masłem cytrynowym gotowany na parze

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mintaj 2 płaty
sól
masło cytrynowe
pieprz
DODATKOWO:
purée ziemniaczane
pomidor
śmietana
sałata kędzierzawa do dekoracji

Przepis i sposób przygotowania na: mintaj z masłem cytrynowym gotowany na parze

Rozmrożoną rybę umyłam, natarłam solą i masłem cytrynowym i ugotowałam na parze. Udekorowałam sałatą i posypałam świeżo zmielonym pieprzem. Rozpuściłam jeszcze troszkę masła na wierzch.
Podałam z puree ziemniaczanym i pomidorami ze śmietaną.

Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Marta1986 22.08.2012 10:23
pycha
caralajna 10.08.2012 17:23
ciekawy smak
Dorian 09.08.2012 15:35
smaczny
jola1508 11.07.2012 20:25
apetyczna!
jola1508 11.07.2012 20:25
apetyczna!
pierniczkowo 01.07.2012 20:34
pyszna rybka:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak