Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip do dań z grilla

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

majonez 1/2 małego słoika
keczup pikantny 4 łyżki
sok z pomarańczy 3 łyżki
sok z cytryny 1 łyżeczka
sól do smaku
posiekany szczypiorek 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Dip do dań z grilla

Majonez należy wymieszać( lub zmiksować) z keczupem, sokiem z pomarańczy i sokiem z cytryny. Doprawić do smaku solą i pieprzem, na koniec wymieszać z posiekanym bardzo drobno szczypiorkiem. Tak przygotowany dip wystarczy dla około 4- 6 osób.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 30.01.2013 22:16
super pomysł
Iwusia 10.08.2011 22:22
super przepis
Zoso 01.04.2011 20:25
genialny
Zoso 01.04.2011 20:25
genialny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak