Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Puree jarzynowe z dorszem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ziemniaki 5 sztuk
marchew 1 sztuka
pietruszka 1 sztuka
seler 1 kawałek
dorsz 1 filet
natka pietruszki 1/2 pęczek
sól
pieprz
masło 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Puree jarzynowe z dorszem

Jarzyny oczyszczamy, gotujemy w niewielkiej ilości wody, gdy będą miękkie dodajemy rybę i gotujemy jeszcze 10 minut. Pod koniec dodajemy masło, posiekaną natkę pietruszki. Całość doprawiamy do smaku i miksujemy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Neetka90 13.07.2012 18:10
super. ; )
Neetka90 13.07.2012 18:10
super. ; )

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak