Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Parówki z boczkiem

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

boczek wędzony 15 dag.
ser żółty 15 dag.
parówki 9 sztuk
papryka do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Parówki z boczkiem

Parówki obrać z osłonek. Naciąć wzdłuż, w środku umieścić obtoczony w paprykę żółty ser. Kiełbaski owinąć plasterkami boczku, spiąć wykałaczkami. Przełożyć do naczynia żaroodpornego i zapiec w piekarniku na rumiano. SMACZNEGO !!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Zoso 28.07.2012 22:18
niezłe :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak