Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z rzodkiewki, sera i jajek

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

rzodkiewka 1 pęczek
jajko 2 sztuki
ser żółty 20 dag.
majonez 2 łyżki
pieprz do smaku
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z rzodkiewki, sera i jajek

Jajka ugotować na twardo, ostudzić, żółtka oddzielić od białek. Ser żółty zetrzeć na tarce o dużych oczkach, dodać żółtka, majonez i utrzeć na jednolitą masę. Oczyszczona rzodkiewkę oraz białka jaja pokroić na drobno, dodać do masy serowej, przyprawić solą, pieprzem, wymieszać. SMACZNEGO !!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Marzena34 04.03.2013 20:17
rewelacja,wspaniała pasta do chlebka
angelika14 29.07.2012 12:22
super na chlebek, w końcu znalazłam coś ciekawego i godnego uwagi.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak