Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gnocchi po włosku

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

gnocchi 1 opak
pomidorki koktajlowe kilka szt
pomidory suszone w zalewie
słonecznik łuskany
cebula 1 szt
czosnek
parmezan starty
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Gnocchi po włosku

Gnocchi gotujemy. Na patelni prażymy słonecznik, odkładamy na bok. Wlewamy 2 łyżki zalewy z pomidorów, smażymy na nim cebulę. Następnie dodajemy pokrojone pomidory suszone oraz czosnek. Na sam koniec dokładamy pomiodorki kotajlowe i słonecznik. Wszystko mieszamy z gnocchami. Górę posypujemy świezo zmielonym pieprzem oraz startym parmezanem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Małgorzata106 11.07.2012 14:22
super
Michaś 10.07.2012 21:36
pycha
Michaś 29.06.2012 11:19
wyglada bajecznie
Justyna23
Justyna23 27.06.2012 12:36
pycha
mala2021 27.06.2012 12:18
pyszności

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak