Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

grillowany antrykot

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

antrykot wołowy 4 kawałki
Kucharek
Musztarda sarepska Prymat
czosnek 1 ząbek
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: grillowany antrykot

mięso umyć osuszyć oprószyć Kucharkiem,odstawić,W naczyniu wymieszać musztardę,utarty czosnek z odrobiną soli i pieprz mielony.Przygotowaną marynatą posmarować mięso i odstawić na minimum godzinę w chłodne miejsce.Po tym czasie wyjąć z marynaty układać na rozgrzanym grillu i upiec po ok.10min.z każdej strony.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak