Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szyszki

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

krówki 30 dag
toffi 30 dag
margaryna 1 kostka
kakao 2 łyżki
olejek migdałowy 1 sztuka
ryż preparowany 1 opakowanie

Przepis i sposób przygotowania na: Szyszki

Krówki i toffi roztapiamy na niewielkim ogniu, dodajemy margarynę i dobrze rozgrzewamy. Odstawiamy z ognia by masa ostygła. Następnie dodajemy kakao, olejek migdałowy oraz ryż preparowany. Masę mieszamy. Ciasteczka formujemy metalową łyżką i odstawiamy do ostygnięcia.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Neetka90 05.08.2012 00:29
super
Neetka90 05.08.2012 00:29
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak