Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kolorowa sałatka wiosenna z kukurydza

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ogórki 4 szt
kukurydza w puszce 1 op
cebula dymka ze szczypiorkiem 1/2 peczku
kapusta pekińska 6 liści
pomidory 2 szt
koperek
papryka czerwona 1/2 szt
majonez 2 ły zki
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Kolorowa sałatka wiosenna z kukurydza

Ogórki obrać i pokroić na pólplasterki. Kukurydzę odsączyć z zalewy. Cebulkę i koperek umyć i pokroić drobno. Kapustę pekińską drobno pokroić. Pomidory i paprykę pokroić na małe kawałki. Wszystko dokładnie wymieszać, dodać majonez i przyprawy

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

krystyna330 03.06.2013 09:49
pycha mniam
Angelika10 11.03.2013 00:07
pyszna sałatka
Goya 22.01.2013 11:59
super
Fiffi 23.09.2012 23:14
pyszna
angelika14 15.08.2012 11:46
uwielbiam sałatki i chętnie tą też spróbuję zrobić
Iwusia 01.07.2012 23:28
wygląda apetycznie
Sylwia29 26.06.2012 23:00
Smaczna !

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak