Pieczarki ze szpinakiem

Pieczarki ze szpinakiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pieczarki

    400 gram
  • szpinak siekany mrożony lub świeży

    200 gram
  • masło (łyżeczka)

    1 sztuka
  • gałka muszkatołowa Prymat mielona

    1 szczypta
  • cytryna

    2 łyżki
  • sól, pieprz

    1 szczypta
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Na maśle posmażamy pieczarki, dodajemy szpinak i smażymy dalej. Na końcu doprawiamy do smaku sokiem z cytryny, gałką, solą i pieprzem. Podajemy z białym pieczywem

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (36)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

PaniMISIOWA

18.06.2011 14:36
fajny pomysł

kate.500

18.04.2011 08:01
to musi byc pyszność...

majlena5

09.04.2011 22:57
uwielbiam pieczarki uwielbiam szpinak ale na takie połączenie nie wpadłam ;) na pewno wypróbuje

szajba2

23.03.2011 16:12
okropne

Mariolka1

06.02.2011 16:13
brzmi i wygląda interesująco

małgorzata114

16.01.2011 11:44
a jak smakują..

małgorzata114

08.01.2011 18:59
to ich nie ogladajcie i tyle..

kielcok1

08.01.2011 13:24
już z wyglądu okropne

Barbara55

08.01.2011 13:06
okropne

Henryka2

07.01.2011 23:06
Lubię i szpinak i pieczarki, muszę spróbować.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat