Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

canneloni naleśnikowe - farsz

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pieczarki 1 kilogram
mięso mielone 1 kilogram
cebula czerwona 1 sztuka
czosnek 1 ząbek
sól do smaku
pieprz do smaku
Papryka ostra mielona Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: canneloni naleśnikowe - farsz

cebulę i czosnek drobniutko posiekać połączyć z mięsem i podsmażyć na patelni. pieczarki, obrac ze skorek, starkowac na warzywnej o grubych oczkach, dodac do mieska, doprawic solą,pieprzem i papryką, jeszcze chwilkęsmażyć. wczesniej usmazyc nalesniki, na ktore nakladamy farsz i zwijamy, ciasno ukladamy w formie wysmarowanej tluszczem, wlewamy sos ( taki jaki nam sie podoba) posypujemy serem i zapiekamy w 180-200 stopni do zrumienienia sie sera.prosty przepis dla tych ktorym nie wychodzi faszerowanie makaronu. smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

alaaa 15.01.2013 21:03
super pomysł
monika1968 03.07.2012 15:54
Muszę wypróbować
Dorian 28.06.2012 07:42
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak