Składniki:
fasola Jaś | 2 szklanki |
boczek wędzony | 30 dag |
marchew | |
pietruszka | |
seler | kawałek |
cebula | 1 |
ziele angielskie | 5 szt |
ziemniaki | 4 średnie |
pieprz | |
majeranek | |
sól | |
natka pietruszki | |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
fasola Jaś | 2 szklanki |
boczek wędzony | 30 dag |
marchew | |
pietruszka | |
seler | kawałek |
cebula | 1 |
ziele angielskie | 5 szt |
ziemniaki | 4 średnie |
pieprz | |
majeranek | |
sól | |
natka pietruszki | |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: