Składniki:
zakwas na żurek | 300 ml |
żeberka wieprzowe | 50 dag wędzonych |
ziemniaki | 4 |
sól do smaku | |
Liść laurowy suszony Prymat | 4 |
ziele angielskie | 5 |
Kmin rzymski mielony Prymat | 1 szczypta |
cebula | 2 |
zakwas na żurek | 300 ml |
żeberka wieprzowe | 50 dag wędzonych |
ziemniaki | 4 |
sól do smaku | |
Liść laurowy suszony Prymat | 4 |
ziele angielskie | 5 |
Kmin rzymski mielony Prymat | 1 szczypta |
cebula | 2 |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: