Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wątróbki cielęce

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wątróbki cielęce 1/2 kilograma
cebula 1 sztuka
mąka 1 łyżka
tłuszcz 2 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbki cielęce

Wątróbki umyć, odsączyć, opruszyć mąką i usmażyć na rozgrzanym tłuszczu. Dodać posiekaną cebulę, wszystko poddusić. Na koniec dodać do smaku sól, pieprz. SMACZNEGO !!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krystyna32 31.12.2012 05:52
extra
GGABI 07.09.2012 20:48
pyszności
KOBRA 09.07.2012 23:49
pyszotka- lubię wszystkie wątróbki
Rafał10 26.06.2012 22:04
uwielbiam !!!
ewka1978 26.06.2012 21:06
bardzo dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak