Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa pomidorowa z ryżem

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bulion drobiowy 1 litr
marchewka 1 sztuka
seler 1 sztuka
śmietana 1 opakowanie
ryż 1 torebka
przecier pomidorowy 1 opakowanie

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa pomidorowa z ryżem

Ugotować bulion na skrzydełkach. Mięsko oddzielić od kości. Dodać przecier pomidorowy i marchewkę i seler. Wszystko gotować na małym ogniu. Dodać ½ szklanki śmietany i pietruszkę. Dodać ryż. Gotować na małym ogniu aż ugotuje się ryż.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak