Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z czerwonej kapusty

2.0
(6)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta czerwona 1 sztuka
jabłko 1 sztuka
Kwas cytrynowy Prymat do smaku
cukier do smaku
sól do smaku
olej 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czerwonej kapusty

Kapustę poszatkować, obgotować w osolonej wodzie, odsączyć i wystudzić. Dodać do smaku kwasek cytrynowy, sól, cukier, na koniec skropić olejem. SMACZNEGO !!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

annagebalska 27.07.2012 09:58
Bardzo lubie taką surówkę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak