Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gyros na ciepło

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z kurczaka 50 dag
pieczarki 40 dag
przyprawa gyros
cebula 1 duża
ogórki kwaszone 4
papryka czerwona 1
pomidory 2
pieprz
sól
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Gyros na ciepło

Mięso umyć, pokroic na krótkie paski, obsypac przyprawą gyros i odstawić. Cebule obrać, pokroić w kostkę. Paprykę umyć, pokroić w paski. Ogórki i pomidory pokroić w kostkę. Pieczarki w plasterki. Mięso podsmażyc na oleju, dodać warzywa i dusić do miękkości podlewając wodą wg. potrzeb. Doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 12.12.2013 22:13
bardzo lubię mięsko z przyprawą gyros
m1monika 23.09.2013 11:24
bardzo lubię :-)
Łukasz15 16.07.2013 16:44
Bardzo dobry
junox 23.03.2013 21:48
na ciepło nie robiłam
cooleczka 16.02.2013 11:53
lubię gyros
barbara11561 27.12.2012 17:01
świetny pomysł
Beata23 15.12.2012 09:18
super danie
smakoszek 13.11.2012 22:59
na ciepło nie jadłem
Dorota59 06.11.2012 08:36
lubimy
berys18 02.11.2012 18:35
pyszności
berys18 02.11.2012 18:35
pyszności
berys18 02.11.2012 18:35
pyszności
Dorian 28.09.2012 15:09
ekstra
Pietruszka 15.09.2012 14:33
super smacznie
Seba 27.08.2012 09:26
smaczny
reniatka 14.08.2012 19:59
super
Ada-Gaba 29.07.2012 09:38
super przepis
ankaryba 27.07.2012 10:37
bardzo lubię :-)
Aleksandraa 18.07.2012 13:18
pycha :)
melonik 01.07.2012 08:16
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak