Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos bazyliowo - czosnkowy

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bazylia świeża 1 pęczek
czosnek 4 ząbki
jogurt naturalny 200 ml
musztarda 1 łyżeczka
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Sos bazyliowo - czosnkowy

Bazylię umyć, posiekać. Czosnek obrać, przecisnąc. Jogust rozmieszać z musztardą, dodać czosnek i bazylię. Doprawic do smaku solą. Sos najlepiej smakuje do ryby.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Seba 13.07.2013 08:58
smaczny sosik
Motorek 03.05.2013 10:50
bardzo fajny
Beata23 15.03.2013 13:35
fajny taki sos
smakoszek 03.03.2013 18:20
świetne są domowe sosy
cooleczka 27.01.2013 11:59
ja bym spróbowała z pizzą
berys18 06.10.2012 10:14
pycha sos
Katarzyna59 16.08.2012 21:20
super
Rybciia 13.08.2012 16:09
super!!!
Wacław 12.08.2012 09:35
smaczny sos !
Ada-Gaba 12.07.2012 07:22
pycha
stokrotka 09.07.2012 09:06
świetny
Madziela 04.07.2012 18:55
musze go zrobić
Justyna Jussstiii 26.06.2012 08:12
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak