Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z włoskiej kapusty

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rozdkiewka pęczek
natka pietruszki
sól
śmietana
kapusta włoska mała

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z włoskiej kapusty

Kapuste poszatkować, zasypać solą i odstawić. Ogórki i rzodkiewki pokroić w kostkę. Składniki wymieszać ze śmietana i natka pietruszki, doprawić solą i pieprzem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak