Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Cistka z kleiku ryżowego.

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

margaryna 1 op
kleik ryżowy 1 op
jaja 3 szt
cukier puder 3/4 szkl
proszek do pieczenia 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Cistka z kleiku ryżowego.

Margarynę ucierać z cukrem dodając po jednym jajku, wsypać kleik wymieszany z proszkiem, całość dobrze wymieszać, i formować kulki ułozyć na blasze, nie smarownej tłuszczem. piec na złoty kolr

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Łukasz15 04.01.2013 18:58
Bardzo dobre
Wafelek2601 13.12.2012 11:16
Smaczne
Motorek 09.09.2012 10:11
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak