Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryż w indysjkim smaku z łososiem i warzywami

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ryż do risotto 200 gr
Szafran nitki Prymat do smaku
pomidory suszone Smak do smaku
Kolendra cała Prymat do smaku
łosoś 1 puszka
buraczki konserwowe 50 gr
marchewka 2 sztuki
sos tatarski 2 łyżki
oliwa 4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Ryż w indysjkim smaku z łososiem i warzywami

Ryż gotuję i potem mieszam z kurkumą, szafranem, kolendrą i pomidorkami suszonymi, Dodaję trochę oliwy i chwilę mieszam w garnku. Marchewkę duszę chwilę na oliwię i dodaję kurkumę. Łososia z puszki rozgniatam widelcem z sosem tatarskim i podaję z ryżem, buraczkami i marchewką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

[email protected] 04.03.2013 11:55
uwielbiam kuchnie indyjską
Aleksandraa 12.08.2012 09:52
ekstra przepis
Justyna Jussstiii 26.06.2012 08:14
super
Megi 26.06.2012 07:44
Kuchnia indyjska...coś innego i pysznego:)
Monika78 25.06.2012 19:51
orientalne klimaty co co lubię:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak