Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

blok czekoladowy

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mleko w proszku 0,5 kg
mleko 1/2 szklanki
kakao 6 łyżek
herbatniki 20 dag
margaryna
cukier 2 szklanki

Przepis i sposób przygotowania na: blok czekoladowy

cukier i margarynę podgrzać z mlekiem - by się rozpusciły, mleko w proszku wymieszać z kakao i pokruszonymi herbatnikami. rozpuszczone składniki wymieszać z suchymi, wyłożyć na blaszkę lub keksówkę i poczekać do zastygnięcia.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Pietruszka 25.06.2012 17:08
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak