Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

mój farsz do wszystkiego co z ciastem wychodzi

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pieczarki 500 gram
karkówka 300 gram
łopatka bez kości 300 gram
czosnek 1 ząbek
cebula 2 sztuki
Bułka tarta klasyczna Prymat 4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: mój farsz do wszystkiego co z ciastem wychodzi

pieczarkimyjemy, ktoimy w plasterki podsmazamy na oleju, dodajemy pokrojone cebule w kostke,i razem dusimy ok 20 min,na wolnym ogniu. mieskokroimu na drobne kawaleczki,podsmazamy na oleju lub oliwie po dodmazeni lekkopodlewamy woda i dusimu do miekkosci,odstawiamy do ostygniecia, bulke tarta dodajemy do mleka ( mleka tylezeby bułka tylko nabrzmiala. po wystudzemu wszystkiego czyli pieczarek z cebula i miesko, mieliny w maszynce na gladkomase,nasz farsz doprawia,y wg uznania i smakusolą pieprzem, papryka zolami jak kto woli.taki farszmozemy zamrozic podzielic na porcje i podawac ze spagetti , zrobic z niego paszteciki, rolade naprawde jest bardzo duzo zastosowan.zycze wszystkim smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

hahanka 18.01.2013 12:18
fajny farsz
Dorian 29.10.2012 08:25
pycha
kate.500 29.10.2012 08:07
lubie takie uniwersalne rzeczy
kamyk 13.07.2012 21:33
takie farsze są najlepsze

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak