Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Drobiowe roladki

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pierś z kurczka 1 szt
żółty ser 6 plasterków
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat do smaku
Zioła prowansalskie suszone Prymat do smaku
pieprz do smaku
jajko 2 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat do smaku
salami 6 (z pieprzem)

Przepis i sposób przygotowania na: Drobiowe roladki

Pierś z kurczaka najlepeij podwójną umyć pod bierzącą wodą, podzielić na sześć części. Każdego kotleta lekko robić tłuczkiem posypać przyprawami z obu stron. Następnie na każdego kotleta kładziemy najpierw salami potem ser żółty i zawijamy. Każdą roladkę obtaczamy najpierw w roztrzepanym jajku potem bułce tartej i smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor.
Smacznego !

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

fictor123 19.07.2012 11:12
super
Ewelina47 14.07.2012 22:32
to możę być pyszne
bgs1984 10.07.2012 21:41
mniam
marzenciak1985 10.07.2012 21:36
mniam
Aneta41 25.06.2012 16:25
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak