Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kapuśniak

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

udka kurczaka 2 szt
marchewka 1
cebula 1
boczek wędzony 100 g
sól
pieprz
koncentrat pomidorowy 1 słoiczek
bulion 1 kostka
kapusta biała ok 600 g

Przepis i sposób przygotowania na: kapuśniak

Kostki bulionowe rozpuszczam w wodzie. Wrzucam umyte udka, jak się podgotują dodaję marchew, boczek pokrojony w kostki i cebulę. Kapustę szatkuję i też dodaję. Gotuję do miękkości. Na koniec doprawiam solą, pieprzem i koncentratem pomidorowym.

Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jasiek 23.08.2012 08:48
świetny
Rafał10 24.06.2012 09:13
ale dawno nie jadłam, mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak