Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

barwne bagietkowe kanapeczki

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bagietka 1 szt.
twarożek
rukola
oliwki czarne Smak kilka
oliwki zielone Smak kilka
kiełbasa chuda kilka plastrów
pomidor
oliwa 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: barwne bagietkowe kanapeczki

rozgrzać oliwę i podsmażyć szynkę pokrojoną w kostkę,przestudzić.Bagietkę pokroić na kromki posmarować twarożkiem następnie układać umyte listki rukoli,potem pokrojony pomidor,podsmażoną szynkę i osączone oliwki,podawać na podgrzanym talerzu bądź półmisku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aisza1 11.08.2013 14:23
w sam raz na śniadanko

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak