Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bigos pieczarkowy

2.0
(6)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta kiszona 50 dag.
pieczarki 30 dag.
cebula 1 sztuka
masło 2 łyżki
pieprz do smaku
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Bigos pieczarkowy

Kapustę gotować w niewielkiej ilości wody, pieczarki umyć, pokroić i podsmażyć z cebulką na tłuszczu, dodać do kapusty, gotować. Pozostałą część masła dodać pod koniec gotowania. Przyprawić pieprzem oraz solą. SMACZNEGO !!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak