Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajko na miękko z dodatkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 2
ciemnych pieczarek 3 sztuki
kiełbasy kawałek
sera żółtego kawałek
soli i pieprzu do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Jajko na miękko z dodatkami

Pieczarki płuczemy i kroimy na większe części.
Kiełbasę kroimy w większe plastry.
Ser żółty ścieramy na grubszych oczkach tarki. Wszystko razem mieszamy.
Patelnię natłuszczamy. Wbijamy jajko, przekładamy pieczarki z kiełbasą i startym serem, wijamy kolejne jajko.
Chwilkę podsmażamy z dwóch stron i przekładamy na talerz. Spożywamy na ciepło.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 03.04.2013 09:59
wygląda fantastycznie
msmariusz 22.06.2012 17:41
dobre i szybki przepis
edita15 22.06.2012 17:34
ciekawe i smaczne
tom 22.06.2012 17:31
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak