Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

faszerowane jaja

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 5 szt
ser żółty 10 dag
szczypiorek 2 lyzki
czosnek ząbki 1 szt
jogurt grecki 3 lyzki

Przepis i sposób przygotowania na: faszerowane jaja

Jaja kroimy na pol, zoltka scieramy, dodajemy do zoltek start ser, szczypiorek i jogurt, doprawiamy pieprzem i sola, dodajemy poszatkowany czosnek. Mieszamy i faszerujemy bialka. Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 10.11.2013 10:49
bardzo lubię
Bernadeta1 18.03.2013 00:50
smaczna kolacja
mirosława4 10.08.2012 19:26
smaczne
Krystyna32 28.07.2012 09:07
pycha
caffee_tea 03.07.2012 23:21
mmm pyszne faszerowane jaja
dorotka0000025 23.06.2012 14:36
Polecam - ciekawa przystawka lub pomysl na kolacje.
daria2911 22.06.2012 18:07
super
owca441 22.06.2012 17:20
smaczne
parysek10 22.06.2012 16:53
ładne
patusia 22.06.2012 16:13
Pyszniutkie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak