Przepis i sposób przygotowania na: Drobiowe kotleciki
Wbić jajka, doprawić do smaku, można dodać 1/2 pęczka posiekanej natki pietruszki.
Z przygotowanej masy formować kotleciki, obtaczać w tartej bułce i smażyć na rozgrzanym oleju na rumiano.
mięso mielone drobiowe | 50 dag |
bułka | 1 sztuka |
kasza manna | 1 łyżka |
cebula | 1/4 sztuki |
jajko | 2 sztuki |
sól | d smaku |
pieprz | do smaku |
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat | 1 szczypta |
buyłka tarta | do panierki |
olej | do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: